PETER TERLIKAR – NAJ NATAKAR PRIMORSKEGA VALA

PETER TERLIKAR – NAJ NATAKAR PRIMORSKEGA VALA

NAJ NATAKAR PRIMORSKEGA VALA JE POSTAL – PETER TERLIKAR IZ GOSTIŠČA JAZBEC

NAJ NATAKAR po izboru poslušalcev in poslušalk Primorskega vala je postal – PETER TERLIKAR iz Gostišča Jazbec! 👏
Namenili so mu 186 glasov.

Primorski val – 20.08.2022

Včeraj se je na Primorskem valu iztekla akcija izbora naj natakarice ali natakarja po izboru naših poslušalcev, ki smo jo poimenovali „Deci z nasmeškom, prosim“ Snovalci glasovanja smo si že od samega začetka zadali nekaj osnovnih načel: predvsem smo na zabaven način želeli izpostaviti poklic, ki je v splošnem zelo priljubljen, po drugi strani pa izjemno deficitaren.

Drugi cilj glasovanja je bila želja po vrnitvi radijskega medija v njegovo primarno obliko z neposrednim, živim stikom s poslušalci. Prav zato smo iz sistema glasovanja popolnoma izločili kratka SMS sporočila, družabne internetne medije in druge, ne povsem radijske, oblike komunikacij.

Odziv poslušalk in poslušalcev je presegel vsa naša optimistična pričakovanja, zato upamo, da smo vam popestrili marsikatero urico prostega časa. Le ugibamo lahko o tem, koliko glasovalcev je želelo z nami sodelovati, saj sistem telefonije ne beleži klicev ob zasedenih linijah. Vsekakor se vam za sodelovanje toplo zahvaljujemo velika pohvala pa gre tudi našim puncam, ki so se prav imenitno znašle v vročici napetega tekmovanja.